Mandags-look

Fårup Sommerland – bedste familieweekend!

IMG_5064IMG_5064

Vi har virkelig haft den bedste weekend man kan forestille sig. Hollie Nolia og jeg var inviteret til blogger-event i Fårup Sommerland som har 40 års jubilæum. Vi var inviteret sammen med en masse andre mommy-bloggers, som det vel hedder. Det var så først her, det egentlig gik op for mig at jeg på en eller anden måde hører i den kategori. Der er STOR forskel på hvad der foregår inde i mit hoved, og i virkeligheden, åbenbart 🙂 Men egentlig er der ikke noget i hele verden jeg hellere vil, end være lige nøjagtig hvor jeg er. Da min familie bor i nordjylland, inviterede jeg dem alle med til en dejlig weekend.

Tror egentlig aldrig jeg har været i Fårup Sommerland før, jeg kan hvert fald ikke huske det. De gange jeg har været i USA har jeg elsket at være i den slags forlystelsesparker, og jeg må indrømme at jeg blev meget overrasket over hvor godt Fårup gør det. Det er sgu gennemført! Jeg er vild med detaljerne, og det at der virkelig er noget for hele familien, uanset alder. Jeg havde lidt frygtet at Hollie Nolia på 2 år og 8 mdr. ville være for lille til alt det sjove, og det blev i dén grad gjort til skamme. På een dag nåede vi slet ikke det hele, og vi var mødt talstærkt op i alderen fra 2-80 år. 3 oldeforældre, 2 bedsteforældre, 1 onkel og så os to. En hel dags hygge som startede i sommerlandet allerede kl. 9, og vi tog først hjem kl. 18.

Det gad jeg virkelig godt en anden gang, igen! Jeg har ikke fået noget for at skrive dette, det er nøjagtig som hvis jeg havde været til en filmpremiere, og fortalt om en god film, og det her var virkelig en god oplevelse.

IMG_4879

Det lille menneske havde så mange oplevelser på bare én dag. Hun løb rundt og prøvede en masse, og vi fulgte bare trop og hyggede os sammen.

IMG_4924

Der var ingen begrænsniger, slikkepind til musen, is til olde og bajser til morfar 🙂

IMG_5068

“Hva’ så drenge, ka’ I følge med??”

IMG_5100

Se lige den glade mus, hun havde en fest hele dagen og sprang middagsluren over. Det var så dejligt at hele familien var samlet, så de kunne opleve hende på denne måde, og så hun kunne få noget sjov tid med dem. Ellers er det jo “bare” kaffe som vi plejer, hvilket bestemt heller ikke er dårligt.

IMG_4977IMG_5049

Hun er et MEGET socialt barn, som render hen til alle folk og taler og krammer. Hun er aldrig genert, men stormer lige hen til alle. Det er ikke altid lige gengældt 🙂 Nogle børn bliver lidt for overraskede, men om det er en pige på 4 år eller en mand på 40… De slipper ikke!

IMG_4991

IMG_5281IMG_5001

Der var dejlig mad fra grillen, og en masse andre mommy-bloggers, som vi hilste på. Jeg har jo først lige fundet ud af at jeg tilhører “dem”, så kender ikke rigtig de andre, og har svært ved at huske hvilket ansigt der hører til hvilken blog. Men søde var de! Her er det min dejlige familie.

IMG_5018IMG_5280

 

Næste indlæg

Mandags-look